Cautare

5386 de rezultate pentru "accident deva 29 ianuarie" (2.80 secunde)
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
Incepand cu 1 ianuarie 2007, toti operatorii economici inregistrati in scopuri de TVA in Romania care efectueaza schimburi intracomunitare de bunuri si a caror cifra de afaceri anuala aferenta acestui tip de comert depaseste pragurile valorice stabilite de INS trebuie sa completeze si sa transmita electronic, in fiecare luna, declaratia statistica Intrasat, aferenta schimburilor intracomunitare de bunuri din luna respectiva, pana la data de 15 a lunii urmatoare.
Intr-o singura luna, doljenii au acumulat restante la creditele bancare in plus cu 16 milioane de lei fata de ianuarie, detinand suprematia intre judetele Olteniei. ... Cele mai multe restante in februarie se inregistreaza la imprumuturile in moneda nationala, cu noua milioane de lei mai mult decat in ianuarie.
Astfel, in luna ianuarie au intrat in insolventa 2.054 firme si au fost infiintate 8.515 firme.
In luna ianuarie constructiile, exporturile si comertul au inregistrat cresteri. ... Potrivit datelor oferite de Institutul national de Statistica, lucrarile totale de constructii au inregistrat in luna ianuarie o crestere de 12,9% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Sute de mii de romani trebuie sa depuna la ANAF declaratia 600, pana la 31 ianuarie 2018.
Reunirea va avea loc pe 16 ianuarie, la Piatra Olt Antrenorul formatiei FC Olt, Dan Oprescu, nu a dorit sa comenteze absolut deloc pe tema mutarii echipei la Craiova. ... "Reunirea echipei va avea loc pe 16 ianuarie, la Piatra Olt.
Pe 11 ianuarie la Bolzano, Romania debuteaza contra Italiei in campania de calificare la Mondiale.
Berbec Sfarsitul anului, respectiv zilele de 28, 29, 30, 31 decembrie ii solicita din plin pe acelasi nativi care se simt sufocati de treburi si solicitari.
Pana cand vor dura temperaturile extreme Agentia Nationala de Meteorologie a emis o noua informare de temperaturi coborate, ger noaptea si dimineata si intensificari ale vantului, valabila in intervalul 18 ianuarie, ora 23 â€" 21 ianuarie 2016, ora 10.
Joi 28 Ianuarie 2016 Temperaturile continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii si vremea va fi calda pentru acesta data, chiar deosebit de calda la deal si la munte.
Prognoza meteo pentru zilele de 18 si 19 Ianuarie 2017 nu aduce deloc vesti bune si vine insotita de o alerta meteo emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie - ANM.
PROGNOZA METEO IN BUCURESTI - SÂMBATA 28 IANUARIE 2017 Valorile termice vor fi sub mediile climatologice ale perioadei. ... - DUMINICA 29 IANAURIE 2017 Cerul va fi temporar noros ziua si acoperit noaptea.
De altfel, precipitatiile mai bogate vor veni incepand de anul viitor, din luna ianuarie. ... Anul acesta a adus 4 coduri rosii, nu putem aprecia daca va fi o perioada similara cu ea de anul viitor, dar ianuarie pare a fi o luna mai rece si cu cantitati excedentare.
Grupul norvegian Kvaerner a cumparat in ianuarie 1998 51% din actiunile societatii comerciale FECNE SA Bucuresti, pentru 9,811 milioane de dolari, suma care includea si investitiile pentru urmatorii patru ani.
Liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, ministru delegat pentru Comert, a declarat la Deva ca UDMR este supusa unor presiuni si chiar santajului din partea partenerilor din Coalitie, iar dupa integrarea in UE va decide daca mai ramane in Coalitie.
Dupa absolvirea facultatii, a lucrat ca profesor-antrenor de gimnastica la Clubul Sportiv Deva (1985-1992).
HCM Roman are 9 puncte acumulate, la fel ca alte patru echipe (CSM Ploiesti, Universitatea Neptun Constanta, CSM Bucuresti si HCM Baia Mare), formatia moldoveana facand 5 puncte numai in luna ianuarie.
El a fost prezent la dejunul de investitura dat in cinstea presedintelui Barack Obama, in ianuarie 2009, cand a lesinat din cauza oboselii.
Din ianuarie, in unele cazuri, toferii pot scoate din buzunar chiar dublul sumei platite pe 2008 pentru polita RCA. ... Zonele I inseamna risc redus de accident si deci o polita mai ieftina. ... Cel mai mult platesc toferii din zona III, unde riscul de accident este foarte mare.
google-analytics.com